понеділок, 14 січня 2013 13:11

Опозиція нарахувала 22 "кнопкодава" на голосуванні по Соркіну

Опозиція нарахувала 22 "кнопкодава" на голосуванні по Соркіну
Томенко ФОТО: progolovne.ck.ua

Опозиція нарахувала 22 "регіонала", які не були присутніми на засіданні ВР, але проголосували за призначення нового голови НБУ Ігоря Соркіна.

Про це під час прес-конференції сказав один із лідерів Об'єднаної опозиції Микола Томенко.

Він заявив, що обрання Соркіна було не легітимними, опозиція має докази цього. Опозиція перевірила списки зареєстрований депутатів, та звірила їх із поіменним голосуванням, виявилося, що 22 "регіонала", які проголосували не були зареєстровані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорновіл: На фоні бандитської влади, у нас абсолютно інфантильна та лінива опозиція

"це реєстрація вас робить людиною, що працює і на цій підставі вам платять зарплату, якщо и не зареєстрували, то вас не має, і вам не платять зарплату. Ми зробили дуже просту штуку: взяли цю реєстрацію, коли було голосування за узгодження кандидатури Соркіна об 11:11. Проголосували 231 депутат. Ми взяли відповідну письмову реєстрацію. 22 депутати від ПР, які фізично не були присутні на засіданні в ВР, проголосували за кандидатуру Соркіна", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні немає людей, які б врятували Україну від занепаду" - експерт

При цьому політик оприлюднив список цих депутатів: Аркалаєв Н.Д., Богословська І. Д., Веревський А. М., Волкова О. О., Денисенко А. П., Дудка О.І., Зубик В.В., Іванющенко Ю.В., Кацуба В. Н., Клімов Л. М., Лелюк О.В., Мисик В. Ю., Онищенко О. Г., Сальдо В.В., Селіваров А. Б., Тихонов В. М., Хомутиннік В.Ю., Царьов О.А., Циркін І.М., Чертков Ю.Д., Шаблатович О. М., Щербань А. В.

Томенко наголосив, що надіятись на правосуддя в Україні даремно, тому опозиція має має намір апелювати до міжнародних інстанцій.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція нарахувала 22 "кнопкодава" на голосуванні по Соркіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути