Ексклюзиви
четвер, 14 березня 2013 17:19

Опозиційний електорат не хоче бачити Тимошенко у президентах - експерт

Опозиційний електорат не хоче бачити Тимошенко у президентах - експерт
Володимир Фесенко. Фото: file.liga.net

Голова правління Центру прикладних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що значна частина електорату, яка зазвичай підтримує опозицію, не хоче бачити Юлію Тимошенко на посаді президента.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Я скажу річ, яка не дуже популярна у опозиційних прихільників: Юлія Тимошенко не найкращий, не найбільш виграшний варіант для опозиції на президентськиї виборах", - сказав Фесенко.

Він зауважив, що скоріше за все вона не зможе взяти участь у цих виборах, до того ж "є ставлення значної частини виборців, зокрема і частини опозиційного електорату, який не хоче бачити Тимошенко в президентах. І це треба визнати - це реальність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент має запрацювати, аби врешті вирішити питання з київськими виборами - опозиціонер

Слова експерта підтверджуються результатами дослідження Київського міжнародного інституту соціології. За цими даними, у разі проведення президентських виборів у березні 2013 року, за Тимошенко віддали би голос лише 11% українців, а за Віталія Кличка - 14,4%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: Влада не змогла приструнити Меджліс, тому "вони взяли курс на знищення"

Президент КМІС Валерій Хмелько оприлюднив результати опитування, проведеного спільно із Фондом "Демократичні ініциативи" згідно з яким, якби у березні Україні відбулися дострокові президентські вибори, то у другий тур вийшли б Віктор Янукович – 21%, Віталій Кличко - 14,4% або Юлія Тимошенко – 11,4%. У разі, якщо Тимошенко не братиме участь, то у другий тур вийдуть Віталій Кличко – 39,3% та Віктор Янукович – 25,7%.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційний електорат не хоче бачити Тимошенко у президентах - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

64

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути