Ексклюзиви
субота, 08 червня 2013 02:24

Опозиція звинуватила Януковича в узурпації влади та руйнуванні Конституції

Опозиція звинуватила Януковича в узурпації влади та руйнуванні Конституції
Фото: dt.ua

В Україні вбивається Конституція, й відбувається узурпація влади з боку президента Віктора Януковича.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Роман Забзалюк, говорячи про причини блокування трибуни Верховної Ради опозицією.

"Сьогодні ми бачимо, як руйнується Конституція і чинне законодавство в результаті узурпації влади "сім'єю", яку очолює безпосередньо Янукович", - зазначив Забзалюк.

Політик нагадав, що в основному законі та чинному законодавстві чітко прописано, що президент зобов'язаний дотримуватися Конституції, контролювати її виконання, прийти в парламент, прозвітувати особисто й окреслити основні напрями розвитку держави.

Водночас народний депутат від ВО "Свобода" Олег Махніцький наголосив, що вимога опозиції щодо появи Януковича в парламенті – одна з причин блокування трибуни ВР.

"Інша причина – те, що відбувається узурпація влади з боку президента. І на порядок денний було поставлено питання про дострокові вибори у п'яти проблемних округах, які були темою опрацювання робочої групи, яка й була створена, щоби виробити якийсь компромісний варіант", - додав Махніцький.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція звинуватила Януковича в узурпації влади та руйнуванні Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути