пʼятниця, 09 листопада 2012 20:25

Опозиція закликала людей приходити під ЦВК з друзями й рідними 12 листопада

Опозиція закликала людей приходити під ЦВК з друзями й рідними 12 листопада
12 листопада ЦВК має оголосити остаточні результати парламентських виборів. Фото: dnepropetrovsk.klichko.org

На акції протесту опозиції біля ЦВК людей закликали приходити в понеділок, 12 листопада, й приводити своїх друзів і рідних. Саме 12 листопада ЦВК має оголосити остаточні результати парламентських виборів в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На постаменті біля пам'ятника Лесі Українки перед мітингувальниками стоять представники "Батьківщини", УДАРу та "Свободи". Деяким із них уже надали слово, деякі ще готуються виступати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під ЦВК щодня збираються кілька сотень людей

Зокрема виступив голова об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк. На початку виступу він вибачився за те, що прийшов у спортивному одязі, оскільки, мовляв, скоро революція. Також він закликав скинути окупаційну хунту на чолі з Януковичем.

"Кияни довели, що вони є справжніми громадянами. Мені приємно, що сьогодні поруч із нами наші брати "свободівці", які разом із кандидатами від "Батьківщини" перемогли цих ганебних олігархів і фальсифікаторів. Переміг Іллєнко, Левченко, Бригинець, перемогла Ляпіна, перемогли Тєрьохін і Андрієвський. Ми здолали кримінальних братків, а це означає, що в Києві встановлено владу народу", - сказав Шкіряк.

Після цього виступив представник партії УДАР, який сказав, що останні заяви Азарова щодо ситуації з виборами в Україні свідчать про те, що влада злякалася.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція закликала людей приходити під ЦВК з друзями й рідними 12 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути