пʼятниця, 21 червня 2013 13:43

Опозиція займається шантажем - Жванія

Опозиція займається шантажем - Жванія
Давид Жванія Фото: odessa.comments.ua

У питаннях щодо призначення виборів на п'яти проблемних округах опозиція займається популізмом та шантажем. Про це журналістам у Верховній Раді сказав позафракційний народний депутат Давид Жванія.

Він наголосив, що для того, аби призначити ці вибори, він зробив усе можливе і шість разів виносив відповідний законопроект.

"Опозиція, на жаль, на жодні компроміси не йде. Хоча Партія регіонів пішла на всі компроміси. Вони (опозиція- ред.) лякають, що будуть блокувати парламент. Це — шантаж, а не дискусія", - наголосив він.

Жванія також відповів, що передав свій законопроект щодо виборів всім міжнародним інституціям і жодна з них не висловила жодного зауваження.

Коментуючи позицію опозиції щодо того, що призначення виборів улітку призведе до низької явки, депутат підкреслив: "Якщо цей цирк, за яким слідкує вся Україна, продовжиться, то явка ясно буде ще меншою. Спекуляції на фобіях ні до чого не призведуть".

Також нардеп підкреслив, що необхідно приймати відповідні зміни до "Закону про вибори". Однак, через опозицію це питання не просувається.

"На жаль, дискусія в рамках законодавства не відбувається. Іде популізм і маніпуляції для того, щоб отримати політичні дивіденди. Але нічого спільного із вирішенням питань це не має. У нас залишився один сесійний тиждень. Я не впевнений, що встигнемо щось зробити за цей час", - наголосив Жванія.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція займається шантажем - Жванія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути