пʼятниця, 01 липня 2011 14:22

Опозиція таємно бажає арешту Тимошенко - екс - "нунсівець"

Опозиція таємно бажає арешту Тимошенко - екс - "нунсівець"

Лідер громадянського об'єднання "Новий Київ", голова Соціально-Християнської партії Зорян Шкіряк вважає, що деякі опозиційні лідери "не для преси" були б раді арешту Тимошенко, повідомляє прес-служба політика.

"Я не сумніваюся, що деякі опозиційні сили хотіли б бачити Тимошенко за гратами. І цьому є просте пояснення. Їм потрібно відсторонення від виборів головного політичного конкурента на електоральному полі. Головне завдання - "залізти" в нішу, яка утвориться в разі обезголовлення "Батьківщини".

Вони прекрасно розуміють, що без Юлі політичне майбутнє БЮТ стане досить примарним, і спробують цим скористатися", - впевнений політик.

Шкіряк також додав: "Ні для кого не секрет, що деякі "опозиціонери" кулуарно співпрацюють з владою. Я не виключаю, що вже сьогодні ведеться робота з організації "правильних" виборів-2012, де буде узгоджена з Банковою опозиція, призначені "нові-старі" лідери, з якими буде підписаний "контракт на критику влади". Ці опозиціонери зайдуть в парламент рівно на стільки, щоб зберігати статус-кво, але не заважати Януковичу формувати конституційну більшість", - зауважив політик.

Політик також упевнений, що давно пора забути старі образи, відкинути амбіції і спробувати разом реалізувати спільну програму дій щодо протистояння антинародноїй владі.

"Щиро шкода, що у важкий для країни момент, опозиційний табір замість простягнутої один одному руки, демонструє повну антипатію до подій, що відбуваються, або обмежується шаблонними заявами замість реальної допомоги. Саме в такі моменти влада тріумфує", - завершив політик.

Шкіряк також висловив упевненість в тому, що не дивлячись ні на що, судилище над Юлією Тимошенко може стати "коктейлем Молотова" для Януковича, і незабаром українське суспільство підніметься на реальну боротьбу, результатом якої стане падіння правлячого режиму.

Як повідомлялось раніше, в дні суду над Юлією Тимошенко підтримати лідера "Батькивщини" прийшли представники "Народної Самооборони", "Народного Руху", ПРП, ГО "Новий Київ", а також Анатолій Гриценко і Микола Катеринчук.

Шкіряк у 2009 році вийшов зі складу партії "Наша Україна"

Зараз ви читаєте новину «Опозиція таємно бажає арешту Тимошенко - екс - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути