вівторок, 28 лютого 2012 11:31

Опозиція стоїть за "п'ять хвилин до розстрілу" - "нунсівець"

Опозиція стоїть за "п'ять хвилин до розстрілу" - "нунсівець"

"Нунсівець" Юрій Гримчак вважає, що вирок у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка готували в Адміністрації президента.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Непрямим доказом того, що судді читали вирок, написаний не ними, є те, що за п'ять хвилин до закінчення резолютивної частини зробили п'ятихвилинну перерву. Правда, вона затяглася на 15, бо в новий офіс у "Межигір'ї" ще не провели урядовий зв'язок. Вирок Луценкові винесла Банкова", - зазначив депутат.

Говорячи про термін ув'язнення екс-міністру, Гримчак зауважив: "У нього "пом'якшувальна обставина" - він не винен.  Інакше не можна пояснити ситуацію, коли термін ув'язнення по статті – мінімум сім років, прокурор просить чотири з половиною, а суд дає чотири. Це говорить про те, що немає жодних доказів вини Луценка".

Він наголосив, що на суді у Луценка стало зрозуміло: опозиція стоїть за "п'ять хвилин до розстрілу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція перетворить арешт Луценка у виборчу технологію - експерт

"Тут є два варіанти. Ми об'єднуємося, тоді нас не розстріляють. Або ні, тоді хтось опиниться за кордоном чи за ґратами. Опозиції в країні не буде. Існуватиме тільки "одобрямс". Президент вийде, скаже якусь дурницю, як то Дніпропетровськ знаходиться у Придністров'ї. Парламентська більшість тут же перейменує місто, а Конституційний суд скаже, що так було завжди. Зараз опозиціонери мають зрозуміти, що влада з нами не воює. Вона нас знищує фізично", - пояснив "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція стоїть за "п'ять хвилин до розстрілу" - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути