пʼятниця, 04 листопада 2011 11:42

Опозиція розпитувала Могильова про масову закупівлю зброї українцями

Опозиція розпитувала Могильова про масову закупівлю зброї українцями

Під час години запитань до уряду опозицію більше цікавили відповіді міністра внутрішніхх справ Анатолія Могильова.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" в основному цікавилися у міністра щодо масової скупівлі зброї громадянами, про що у середу заявив президент Віктор Янукович.

Зокрема "бютівець" Володимир Бондаренко запитав Могильова, що міліції зробила для того, щоб подібна інформація не потрапляла до президента і навіщо її оприлюднили напередодні проведедння в Україні Євро-2012. На що міністр відповів, що МВС справді володіє інформацією про масову закупівлю зброї.

"У нас велика кількість зброї знаходиться поза законом. За цими фактами міністрество проводить перевірку", - наголосив він.

Могильов також зазначив, що у Харкові та Львові було знайдено незаконну зброю, тому що раніше перевірки арсеналу зброї у міліції проводилися формально.

Крім того, "бютівець" Остап Семерак поцікавився, чому міністр упереджено ставиться не тільки до депутатів, а й до громадян України. Він розказав, що після того, як його побили у Печерському суді представники міліції, написав до Могильова звернення з цього приводу як громадянин України, надавши всі медичні довідки. Однак, за словами нардепа, отримав відповідь від заступника міністра. На це Могильов сказав, що давати оцінку діям міліціонерів має право лише Генпрокуратура.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція розпитувала Могильова про масову закупівлю зброї українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути