пʼятниця, 22 листопада 2013 14:03

Опозиція поставила президенту підніжку — "регіонал"

Опозиція поставила президенту підніжку — "регіонал"
Ярослав Сухий. Фото: www.segodnya.ua

Опозиції не пасує така поведінка, яку вона сьогодні продемонструвала у сесійній залі парламенту.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Ярослав Сухий.

"Сьогодні опозиція ганебною брутальною на грані істерики поведінкою показала надзвичайно низький рівень своєї політичної культури. Таке не вітається ні в одному парламенті світу. Крім того, опозиція сама собі закрила рота — не дозволила з трибуни Верховної Ради звернутися з поясненнями. Вона не захотіла чи боялася вислухати аргументи уряду. Самі вимагали Миколу Азарова в зал, і самі його звідти вигнали. Так себе поводять не політики, а дрібна політична шантрапа", - зазначив він.

Нардеп зізнався, що запитував у опозиціонерів, чому вони так себе поводили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В мережі вже з'являються провокативні групи, які пропонують гроші за вихід на Майдан

"У них відповіді немає. Свою поведінку пояснити не можуть, окрім одного — вони дуже обурені. То до цього обурення хтось прислухається? Де аргументація? Азаров намагався розказати, що відбувається. Бо перемовини далі продовжується. Припинилося лише оформлення документів. Опозиція має зв'язки із американськими та європейськими очільниками. Але замість того, аби підставити президенту плече, вона поставила йому підніжку. Якщо вони ще зберуть замість мітингу якесь збіговисько, де буде побоїще, то на нашій євроінтеграції можна буде поставити хрест", - наголосив Сухий.

"Я б ще хотів задати питання місіонерам Коксу та Кваснєвському: чому вони ні разу не зустрілися із нашими однопартійцями, які представляють індустріальні регіони? Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська область мало що втратять від поведінки Росії. Але у наших є що втрачати. Тому ми хотіли б знати, як це буде компенсовано", - зауважив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обурені кияни забігають протестувати на Майдан перед роботою

Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів України розпорядився призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Також Микола Азаров підписав розпорядження про створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція поставила президенту підніжку — "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути