середа, 10 липня 2013 09:25

Опозиція хоче скасувати закон про векселі

Опозиція хоче скасувати закон про векселі
Фото: dt.ua

Опозиційні партії домагатимуться скасування законопроекту про векселі.

Про це йдеться у законопроекті №2847-П, зареєстрованому 5 липня народними депутатами "свободівцем" Олегом Махніцким, "ударівцем" Валерієм Карпунцовим та Павлом Петренком з "Батьківщини".

У відповідному проект постанови про скасування рішення Верховної Ради, ідеться зокрема про те, що законопроект про векселі було ухвалено із порушенням Регламенту ВР.

"При прийнятті проекту Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів) (№2847) у другому читанні та в цілому, грубо проігноровано вимоги Конституції України та положення Регламенту Верховної Ради. Зокрема, Головою Верховної Ради України поставлено на голосування раніше відхилений Верховною Радою України проект Закону та не розглянуто поправки внесені народними депутатами України", - ідеться у проекті постанови.

Наголошується, що проектом постанови пропонується скасувати рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів) (№2847) від 4 липня 2013 року.

Основними нормативно-правовими актами з даного питання є Конституція, Закон України "Про Регламент Верховної Ради України", Закон України "Про статус народного депутата України", ідеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Нагадаємо, 4 липня Верховна Рада таки проголосувала скандальний законопроект про застосування векселів.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція хоче скасувати закон про векселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути