вівторок, 09 жовтня 2012 22:14

Опозиція беззаперечно лідирує в Черкасах - рейтинг

Опозиція беззаперечно лідирує в Черкасах - рейтинг
Фото: vlasti.net

Представники опозиції беззаперечно лідирують на 194-му виборчому окрузі у Черкасах. Соціологічне дослідження провів місцевий Центр соціально-гуманітарних досліджень під керівництвом професора Віталія Масненка. Було опитано 500 респондентів. Соціологічна похибка складає 2,5 %.

Відтак у Черкасах упевнено лідирує Об'єднана опозиція – 26,3 відсотка. На другому місці партія Віталія Кличка "УДАР" – 14,2%. Замикає трійку лідерів "Свобода" з 10% підтримки.

Лише на четвертому місці за популярністю Партія регіонів – 9,6%. Далі йдуть комуністи – 7,5, "Україна - Вперед!" – 3% та радикальна партія Олега Ляшка – 2,8%.

Серед мажоритарних кандидатів веде перед представник Об'єднаної опозиції Микола Булатецький – 26%. Самовисуванка Валентина Жуковська, якій закидають наближеність до олігарха Дмитра Фірташа, посідає друге місце з 13,6 % популярності. На третьому місці самовисуванка Любов Майборода з 8,5%, а на четвертому комуніст Віктор Білоусов – 7,5% підтримки.

194 округ – єдиний виключно міський на Черкащині. В нього входить більша частина обласного центру.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція беззаперечно лідирує в Черкасах - рейтинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути