четвер, 19 травня 2011 19:58

Опозиціонери попросять Януковича звільнити Єжеля

Опозиціонери попросять Януковича звільнити Єжеля

Опозиційний уряд рекомендуватиме президенту звільнити міністра оборони Михайла Єжеля через ситуацію з українським контингентом у Кот-д'Івуарі. Таку пропозицію вніс міністр опозиційного уряду Роман Зварич, наголосивши, що Єжель підставив всю Україну. Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Варто звернути увагу Президента, щоб він зробив відповідне кадрове рішення... Треба вимагати відставки міністра оборони України, який не тільки підставив самого Президента - головнокомандуючого, - а також підставив всю державу", - підкреслив Зварич.

Водночас міністр оборони опозиційного уряду Микола Петрук повідомив, що вчора відповідне питання обговорювалося на засіданні комітету ВР з питань нацбезпеки та оборони.

"І сьогодні ми вирішили від комітету надіслати листа на ім'я Президента з вимогою цього непрофесійного міністра звільнити. Там всі підпишуться - і опозиція, і більшість", - додав він.

Він нагадав, що з 4 травня і до сьогодні українські миротворці незаконно перебували на території іншої держави.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери попросять Януковича звільнити Єжеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути