понеділок, 23 січня 2012 12:38

Опозиціонери підписали документ про спільну бездіяльність - експерт

Опозиціонери підписали документ про спільну бездіяльність - експерт

Експерт корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтин Матвієнко вважає, що мітинг опозиції на Софіївській площі був повністю зрежисований.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Опозиціонери на мітингах звертаються до людей, вживаючи займенник "ви": вам треба освіта, вам потрібна якісна медицина. Вони на підсвідомому рівні себе відокремлюють від людей. Навіть Партія регіонів і комуністи такого собі не дозволяють. Опозиція не пропонує змін. Говорять, що влада є ворожою та поганою. Добре, але, панове, що ви пропонуєте далі робити? Тут повний ступор. Окрім старих та дурнуватих гасел, які нікому не потрібні, у них немає нічого. Опозиція навіть не знає, що її обов'язок – працювати над нагальними проблемами країни", - зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Софіївській площі зачитали "Акт злуки" опозиції

За словами Матвієнка, угода про спільні дії, яка була оголошена на мітингу, є документом про спільну бездіяльність.

"Там йдеться про те, що опозиційні партії не будуть заважати одна одній йти на вибори. Насправді опозиція не об'єднується. В пропорційній частині виборчої кампанії "Батьківщина", "Фронт змін", "Удар", "Свобода" та дрібніші суб'єкти підуть окремими списками. Зроблять це всупереч неодноразовому проханню Юлії Тимошенко, яка є моральним лідером та символом опозиції. Вони будуть виступати на одному і тому ж самому електоральному полі. Хіба що окрім "Свободи", у якої виборець більш цупкий і згуртований. Таким чином партії будуть забирати голоси одна у одної. Враховуючи, що бар'єр високий – п'ять відсотків, дехто має шанс не потрапити до парламенту. Зокрема Віталій Кличко", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Опозиціонери підписали документ про спільну бездіяльність - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути