Ексклюзиви
неділя, 07 квітня 2013 14:08

Опозиційний мітинг у парку Шевченка зібрав уже 5 тисяч осіб

У парку Шевченка у Києві на акцію опозиції зібрались близько п'яти тисяч людей.

Мітинг відкрив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк. Перш за все він привітав усіх присутніх  зі святом Благовіщення та повідомив про те, що сьогодні було звільнено з ув`язнення Юрія Луценка. Цю новину мітингувальники зустріли гучними оплесками. Багато хто з присутніх на мітингу про це ще не знав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція чекає Луценка на мітингу

"Людина, яка сьогодні вийшла на свободу — це Юрій Луценко і це впершу чергу заслуга його особисто, бо він був незламний. Його не зрадили і він не зрадив Україну, але це також заслуга кожного з вас. Далі ми будемо боротися і за звільнення Юлії Тимошенко. Тимошенко має бути на свободі!"

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Люди розтягнулися від центрального корпусу університету Шевченка до памятника Шевченка, перекривши проїжджу частину. В основному люди тримають партійні прапори УДАРу, "Свободи", "Батьківщини", "Фронту змін". Також де-інде є і синьо-жовті прапори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" вже чекає "справжнього чоловіка" Луценка на полі політичної боротьби - заява

Від партій на мітинг людей звозили з усієї країни, присутні представники майже усіх регіонів. Люди також чекають, що на мітинг прийде і екс-міністр МВС Юрій Луценко, якого сьогодні звільнили з ув'язнення.

Нагадаємо, що сьогодні має відбутися акції опозиції "Вставай, Україно!". Про неї було оголошено після того, як більшість провела альтернативне засідання ВР поза межами парламенту. Заради цієї акції опозиціонери відкорегували свої плани, оскільки у Києві акція мала відбутися аж 18 травня.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційний мітинг у парку Шевченка зібрав уже 5 тисяч осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

363

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути