четвер, 14 березня 2013 13:04

Опозиційні нардепи перевірять роботу вертодрому в Каневі 22 травня

Опозиційні нардепи перевірять роботу вертодрому в Каневі 22 травня
На думку опозиціонерів, вертодром у Каневі діє виключно для певної кількості людей. Фото: ru.golos.ua

Один із лідерів "Батьківщини" Микола Томенко вже втретє після офіційного відкриття вертодрому під Каневом у вересні 2011 року звертається до влади з проханням надати інформацію стосовно можливості організації перельоту групи народних депутатів та журналістів до Шевченківських місць.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"За цей час влада настільки заплуталась у своїх поясненнях щодо призначення та функціонування цього вертодрому, що вихід тільки один – приїхати і перевірити особисто", – зазначив Томенко.

За його словами, складається враження, що так званий "народний вертодром", за який українці заплатили більше 100 млн грн, усе-таки діє виключно для певної кількості людей – як мінімум, для Віктора Януковича та його колег.

"Також варто перевірити інформацію, отриману від місцевих громадських діячів, про його використання олігархами для мисливських турів на Черкащину", – зазначив Микола Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томенко запитав у Генпрокурора, чому вертодром у Каневі досі не працював

"Для усіх решти термін початку роботи вертодрому з осені 2011 року постійно відкладався. Нас радує, що остання версія офіційного "початку експлуатації" практично співпала з візитом народних депутатів, яких 9 березня не пустили на територію вертодрому", – зазначив Томенко.

Він повідомив, що до нього як до голови Комітету з питань свободи слова та інформації звернулися журналісти з проханням допомогти їм у організації перельоту до м. Канів.

"Тому ми разом з Миколою Княжицьким як представники Комітету взяли на себе зобов'язання з'ясувати умови організації перельоту групи народних депутатів та журналістів до Шевченківських місць з нагоди вшанування Тараса Шевченка 22 травня. Відповідні звернення ми направили до Міністра інфраструктури та гендиректора "Украероруху". Сподіваємося, що в день перепоховання Кобзаря в Україні, "народний вертодром" нарешті нас прийме", – зазначив Томенко.

Нагадаємо, у вихідні охорона не пустила опозиційних народних депутатів на територію вертодрому, заявивши, що це приватна територія. Водночас "Украерорух" оприлюднив повідомлення, що вертодром у Каневі знаходиться на балансі держави.

/media/video/487148/1_487148.mp4

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні нардепи перевірять роботу вертодрому в Каневі 22 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути