Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 21:52

Бригинець порадив Януковичу не висовуватись із Межигір'я

Бригинець порадив Януковичу не висовуватись із Межигір'я
Фото: tvi.ua

У ВО "Батьківщині" вважають, що необхідно серйозно розібратися, для чого насправді будували президенту Віктору Януковичу вертолітний майданчик.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив народний депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець.

"Для мого округу — Оболоні - це питання дуже актуальне. Вулицею Богатирською, яка проходить по середині Оболонського району, щодня їздить кортеж президента, – сказав Бригинець. –  Це дивно, особливо в ситуації, що була купа розмов, скандалів щодо побудови вертолітного майданчика, стільки при цьому будівництві порушили різних законів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навколо президентського вертодрому викорчували дерева

Нардеп наголосив, що за фактом цей об'єкт виявився розважальним центром, а  проблеми заторів на шляху проїзду Януковича так і не вирішено.

"Або нехай президент літає вертольотом, або тоді треба запитати, для чого будували вертолітний майданчик. І чи не є це будівництво прикриттям якогось бізнес-проекту?" – підкреслив Бригинець.

Парламентарій вважає, що Януковичу слід перенести своє робоче місце у Межигір'я.

"Він взагалі нікуди не їздить – тільки на роботу й з роботи. Він навіть не відвідує нічого. Але нехай виїжджає на роботу раніше, а якщо не може прокинутися – пізніше. Хай взагалі не їздить на роботу, а зробить свою резиденцію в Межигір'ї", – зазначив опозиціонер.

Водночас, за словами Бригинця, робота президента полягає не у перебуванні на робочому місці, а у прийнятті важливих рішень.

Зараз ви читаєте новину «Бригинець порадив Януковичу не висовуватись із Межигір'я ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути