середа, 13 листопада 2013 10:29

Опозиційні депутати Київради прийшли на засідання, але закликають мітингувати за Тимошенко

Депутати Київради від "УДАРУ" та "Батьківщини" на цей раз прийшли на пленарне засідання. Як заявила депутат Тетяна Меліхова, їх завдання - брати участь у роботі міськради, робити аудит підготовлених і прийнятих рішень і максимально ускладнювати життя опонентам.

"Наша позиція залишається незмінною - цей склад Київради нелігітімен. Однак незважаючи на цей факт, ми будемо брати участь у роботі сесії і комісій. Будемо проводити аудит усіх рішень, які готує до прийняття Київрада. Ми не дамо більшості комфортно працювати" - заявила лідер фракції "Батьківщина" в міськраді.

Разом з тим, вона зазначила, що вирішення проблем Києва не можна порівнювати з питанням асоціацію з Європейським Союзом та звільненням Юлії Тимошенко.

"Питання, винесені на сесію Київради, за важливістю не можна порівнювати з питанням євроінтеграції. Це стосується кожної родини. Ми закликаємо припинити засідання і разом із київською громадою піти до парламенту і змусити прийняти євроінтеграційні рішення, і не допустити виборчого правосуддя" - підкреслила Меліхова.

На даний момент порядок денний сесії прийнятий, "за" його затвердження проголосувало 75 депутатів міськради. Як розповіла на брифінгу перед сесією секретар Київради Галина Герега, на сьогоднішньому пленарному засіданні депутати повинні навести порядок з розміщенням зовнішньої реклами, виділити гроші на реконструкцію проспекту Перемоги, Андріївського узвозу та 2 дитячих будинків сімейного типу. Крім того, на порядку денному кілька екологічних і соціальних питань. Зокрема, на зарплати працівникам бюджетної сфери пропонується виділити 100 млн гривень.

 

Зараз ви читаєте новину «Опозиційні депутати Київради прийшли на засідання, але закликають мітингувати за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути