четвер, 13 червня 2019 11:48

"Опозиційна платформа - За життя" вимагає від Зеленського відмовитися від корупційної схеми "ДюЗЕльдорф +"

"Опозиційна платформа - За життя" вимагає від Зеленського відмовитися від корупційної схеми "ДюЗЕльдорф +"
У партії "Опозиційна платформа - За життя" кажуть, що "укладення договору про прямі поставки газу з РФ і зниження ціни для українських громадян - першочергове завдання влади"

Нова влада не збирається знижувати тарифи на житлово-комунальні послуги і боротися з корупцією при поставках газу в Україну. Про це йдеться в заяві партії "Опозиційна платформа - За життя".

"Представник президента України в Кабінеті Міністрів Андрій Герус зробив низку заяв, які демонструють повне небажання нової влади на чолі з президентом України Володимиром Зеленським вживати заходів для зниження тарифів на житлово-комунальні послуги, і в першу чергу зниження вартості газу для населення. Це суперечить очікуванням українців. Опитування, проведене КМІС 9-14 квітня 2019 року, свідчить: для 39,1% українців найбільш очікуваний і найголовніший крок президента Зеленського вже в перші 100 днів його правління - це зниження комунальних тарифів", - йдеться в заяві.

В партії зазначили, що відвертим ляпасом українському народу від нової влади стали слова Андрія Геруса: "Зеленський жартував про тарифи, що вони високі. Зеленський жартував про "Роттердам+", що це несправедливо, що це корупційна формула. Але прямих обіцянок він не давав".

"Тепер кожному очевидно, що нова влада не збирається знижувати тарифи на житлово-комунальні послуги, а значить, боротися з корупцією при поставках газу в Україну. І готова схему "Дюссельдорф+", що використовувалася злочинною владою Порошенка, замінити на іншу - "ДюЗЕльдорф+" - і використовувати вже в своїх інтересах", - зазначили в "Опозиційній платформі - За життя". На користь цього, зокрема, говорять заяви Андрія Геруса, який запропонував голові Політради "Опозиційної платформи - За життя" Віктору Медведчуку і співзасновник партії Юрію Бойку організувати компанію, купити газ у "Газпрому", транспортувати його в Україну.

"Очевидно, що нова влада може працювати тільки по "схемах", заробляючи для "себе, улюблених", а не діючи в інтересах людей. "Опозиційна платформа - За життя" підкреслює, що переговори в Санкт-Петербурзі про зниження ціни на газ для населення проводилися в інтересах громадян України, а не заради корупційних схем, вчора - імені Порошенка, а сьогодні - Зеленського", - йдеться в заяві.

У партії додали, що, на відміну від команди Зеленського, не розглядають організацію безперебійних поставок газу в Україну як джерело отримання прибутку. "Ми підкреслюємо, що укладення договору про прямі поставки газу з РФ і зниження ціни для українських громадян - першочергове завдання влади", - уклали в "Опозиційній платформі - За життя".

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційна платформа - За життя" вимагає від Зеленського відмовитися від корупційної схеми "ДюЗЕльдорф +"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути