четвер, 27 грудня 2012 10:41

Оперативний штаб Кабміну на свята працюватиме цілодобово - Азаров

Оперативний штаб Кабміну на свята працюватиме цілодобово - Азаров
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив забезпечити цілодобову роботу Оперативного штабу. Фото: job-sbu.org

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив забезпечити цілодобову роботу Оперативного штабу з координації дій центральних та місцевих органів виконавчої влади для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з несприятливими погодними умовами. Відповідне завдання Глава Уряду поставив під час засідання Кабінету Міністрів 26 грудня Голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Михайлу Болотських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На донецькі дороги вивели "танки", щоб повитягувати автівки зі снігових пасток

Про це повідомляє прес-служба уряду.

Прем'єр-міністр наголосив на необхідності мобілізувати роботу всіх служб, які можуть бути причетні до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, в основному пов'язаних зі складними погодними умовами. Зокрема, це стосується МВС, МОЗ, Міненерговугілля, Укравтодору, комунальних служб в регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 83 українці замерзли з початку негоди

"Оперативний штаб повинен працювати цілодобово", - наголосив Микола Азаров. При цьому він особливо акцентував на роботі у вихідні та святкові дні, на необхідності вирішувати проблеми людей негайно, приходити на допомогу в будь-який час доби.

Прем'єр-міністр також наголосив на необхідності накопичення відповідних резервів засобів, необхідних для оперативного реагування в надзвичайних ситуаціях, зокрема, створенні запасів пально-мастильних матеріалів, суміші для посипання доріг тощо.

Зараз ви читаєте новину «Оперативний штаб Кабміну на свята працюватиме цілодобово - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути