середа, 30 вересня 2009 13:20

Оніщук не виключає, що Коломойський отримає ОПЗ через суд

Оніщук не виключає, що Коломойський отримає ОПЗ через суд

Міністр юстиції Микола Оніщук заявляє, що існує можливість того, що суд може зобов"язати Фонд державного майна визнати результати конкурсу з продажу Одеського припортового заводу.

Про це він сказав журналістам.

"Це не виключається, якщо предметом позову буде якраз зобов"язання Фонду державного майна визнати результати конкурсу, і рішення суду з цього приводу набере чинності. Але це лише можливість", - сказав Оніщук, відповідаючи на запитання, чи може суд зобов"язати ФДМ визнати результати конкурсу з продажу ОПЗ.

В той же час він відзначив, що тільки час може показати, як розвиватимуться події.

Нагадаємо, компанія "Нортіма", яка запропонувала на конкурсі з продажу Одеського припортового заводу найбільшу ціну, але так і не була визнана переможцем, має намір добиватися в суді примушування до укладення договору купівлі-продажу ОПЗ.

ФДМ, посилаючись на рішення конкурсної комісії, відмовився визнати результати конкурсу з продажу ОПЗ, переможцем якого стала компанія "Нортіма", що запропонувала найбільшу ціну - 5 млрд гривень.

Аргументацією для даного рішення стало те, що в результаті перешкоджань процесу приватизації, зокрема судових, був сильно підірваний інтерес до об"єкту, а ціна приватизації виявилася заниженою.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко звинуватила учасників конкурсу з приватизації ОПЗ у змові, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Оніщук не виключає, що Коломойський отримає ОПЗ через суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути