неділя, 10 вересня 2017 16:30

Омелян висловився щодо ситуації з потягом "Інтерсті"

Омелян висловився щодо ситуації з потягом "Інтерсті"
Омелян закликав УЗ триматися осторонь. Фото: 112

Міністр інфраструктури Володимир Омелян наголосив, що Укрзалізницею керує Міністерства економічного розвитку і торгівлі.і

"Спостерігаючи з Відня за подіями в Інтерсіті, хочу ще раз підкреслити - з січня 2017 року, після передачі Укрзалізниці з-під управління Міністерства інфраструктури до Міністерства економічного розвитку і торгівлі, ця стратегічна для держави компанія стала фактично некерованою, майданчиком для політичних ігрищ та нечуваної корупції", - написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацполіція не затримувала поїзд із Перемишля

"Закликаю керівництво УЗ залишатися в правовому полі, зосередитися на своїх прямих обов'язках, зайнятися виключно належним перевезенням пасажирів і вантажу, всі інші функції повинні виконувати відповідні органи влади і громадяни", - підсумував міністр.

Міхеіл Саакашвілі в'їде до України на поїзді "Інтерсіті". Про це він завив у польському Перемишлі. Екс-президента Грузії супроводжують народні депутати Юлія Тимошенко, Віктор Чумак, Юрій Дерев'янко, Дмитро Добродомов, екс-нардеп Єгор Фірсов.

Зараз ви читаєте новину «Омелян висловився щодо ситуації з потягом "Інтерсті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути