Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2018 16:07

Омелян пояснив користь від закриття залізничного сполучення з РФ

Омелян пояснив користь від закриття залізничного сполучення з РФ
Потяги, які курсують у російському напрямку, можна використати для внутрішніх перевезень, каже міністр інфраструктури Володимир Омелян. Фото: УНІАН

Укрзалізниця не зазнає фінансових збитків у випадку припинення залізничного сполучення із Російською Федерацією, заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на прес-конференції.

"Цих 8 потягів, які курсують у російському напрямку, могли би стати суттєвим полегшенням для українських громадян, які хочуть подорожувати всередині країни. І генерували би не менший прибуток, а, допускаю, і більший, ніж вони зараз генерують на східному напрямку", - сказав він.

Наразі існує незадоволений попит на внутрішні перевезення всередині України, особливо на західному напрямку. Тому від можливого припинення залізничного сполучення з РФ Укрзалізниця збитків не матиме.

Омелян вкотре заявив: залізничне сполучення з Росією треба закривати, проте про строки такого рішення поки мова не йдеться.

"Як тільки буде прийняте відповідне рішення, ми обов'язково про це повідомимо", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ходитимуть тільки ведмеді - Омелян анонсував обмеження

У Кабміні планують заблокувати автобусні перевезення з України до Росії без ліцензії перевізників на міжнародні перевезення. На даний момент частка нелегальних перевізників на даному напрямку становить понад 75%.

Зараз ви читаєте новину «Омелян пояснив користь від закриття залізничного сполучення з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути