четвер, 26 квітня 2018 08:29

Омелян обіцяє зареєструвати народжену у США доньку в українському посольстві

Омелян обіцяє зареєструвати народжену у США доньку в українському посольстві
Міністр інфраструктури Володимир Омелян обіцяє зареєструвати народжену в США доньку в українському посольстві. Фото: УНІАН

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повернувся зі Сполучених Штатів і прокоментував скандал, що розгорівся через народження його доньки в Нью-Йорку.

Про це повідомляє ТСН

Дизайнер Світлана Бевза народила політику-мільйонеру дитину, котра автоматично матиме американське громадянство, нагадує ЗМІ.

"Усі питання, які стосуються умов перебування, я виклав у Facebook", - коментує посадовець запитання журналістів про те, як його дружині вдалося безкоштовно народити в США.

У соцмережах на особисті теми за останні п'ять днів Омелян писав двічі. Вперше 20 квітня з Нью-Йорка про народження доньки – у коментарях до нього хтось вітав міністра, а хтось обурювався.

"Вже друга дитина – громадянин США. Здається, тепер я знаю про перспективи цієї країни все", - зауважив один із користувачів.

У відповідь на закиди Омелян написав новий пост, у якому пояснив, що в лютому його дружина відлетіла до Нью-Йорка на тиждень моди, але несподівано в неї виникли проблеми зі здоров'ям, лікар заборонив летіти додому, а пологи у Америці його родині не коштували ані копійки.

"Ми не оплачували. Нам поліклініка сказала, що у нас є можливість це зробити за рахунок безкоштовної страховки", - підтвердив це він іще раз журналістам.

Американський експерт у питаннях міграції Стівен Камарота здивований неймовірній удачі родини українського міністра, бо народити в США безкоштовно можна, або довівши, що ти перебуваєш за межею бідності, або просто потрапивши до шпиталю невідкладно.

"Здається, вони просто прийшли до шпиталю без страховки, тому шпиталь з огляду на внутрішню політику підписав цю жінку на програму Медікейд. Бо вона от-от народить дитину, а народжує вона – американського громадянина. Як на мене, ця історія віддає нісенітницею", - зізнався він.

У своїй реакції на скандал Омелян через Facebook зауважив, що найближчим часом вони з дружиною зареєструють доньку Анну в українському посольстві. Посадовець пообіцяв ще раз перевірити, чи справді його дружина мала право на безкоштовні пологи та чи не винен він грошей шпиталю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народжують у Нью-Йорку, відпочивають на Мальдівах. Нинішня влада не вірить в Україну

20 квітня у міністра інфраструктури Володимира Омеляна народилась донька Анна. Його дружина-дизайнерка Світлана Бевза народжувала в американському Нью-Йорку, де жила до пологів кілька місяців. Подружжя виховує сина Марка, який також народився у США. Дитина, яка з'явилася на світ у Сполучених Штатах, автоматично отримує громадянство цієї країни.

Зараз ви читаєте новину «Омелян обіцяє зареєструвати народжену у США доньку в українському посольстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути