Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2018 18:02

Омелян: дехто відпочиває дорожче, ніж заощадження за все моє життя

Омелян: дехто відпочиває дорожче, ніж заощадження за все моє життя
Підготовка до виборів почалася, каже міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що на ньому вирішили відігратися. Про це він сказав на брифінгу.

"Сьогодні чув блискучий коментар Портнова (колишній заступником голови Адміністрації президента Януковича. - Gazeta.ua), який переховується у Відні. Який раптом різко підтримав дії НАБУ. Сподіваюся, це було просто ексцесом.

Але те, що я бачу: підготовка до виборів почалася. Кожен хоче показати свій результат. Результат вирішили показати на мені. Оскільки за мною нікого немає, то це дуже вигідно.

Показати: ось міністр, він скоїв якесь правопорушення. Вже не кажу про іміджеву складову. Бо мені доведеться тепер ходити в суд, доводити свою невинуватість. Це триватиме місяць-другий-третій. Весь час ходитиму під тавром, що на мені висить підозра", - сказав він.

На схожі справи закривають очі, зауважив міністр.

"Дуже довго терпів, мовчав до завершення цієї справи. Бо бачив, як аналогічні справи канули в лету і ніхто їх не брав до розгляду. Це дорога в нікуди. Якщо бажають бити по реформах - бийте.

Взяли мої доходи з 2000-го по 2018 рік, потім взяли мої умовні витрати. І сказали, що вони перевищують на тисяч 500-700. Не опитавши мене. Просто голослівний висновок. "Незаконне збагачення" звучить дуже красиво, помпезно. Але там немає ні мільярдів, сотні мільйонів, навіть десятки мільйонів гривень. Це розмова ні про що. Дехто відпочиває дорожче, аніж заощадження за все моє життя", - заявив Омелян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генпрокурор пояснив, чому відпочиває на Сейшелах

Детективи НАБУ під керівництвом прокурорів повідомили міністру інфраструктури Володимиру Омеляну про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні.

Витрати міністра перевищили доходи.

Зараз ви читаєте новину «Омелян: дехто відпочиває дорожче, ніж заощадження за все моє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути