Ексклюзиви
субота, 23 лютого 2013 20:38

Омельченко згадав, як недооцінив Черновецького: Я думав, що непереможний

Омельченко згадав, як недооцінив Черновецького: Я думав, що непереможний
Фото: tsn.ua

Колишній мер Олександр Омельченко визнав, що у перемозі Леоніда Черновецього на виборах мера Києва у 2006 році є частка і його вини.

"Хочу бути об'єктивним і справедливим. Тому скажу відверто: по-перше, я недооцінив суперників-кандидатів, як Леонід Черновецький і Віталій Кличко, по-друге, мабуть за 10 років у мене з'явилося відчуття, що я непереможний. На виборах 2006 року я не створив виборчий штаб і жодної копійки на рекламу, на газети, на радіо, ні нащо не було спрямовано. Я себе переконав: те, що в Києві робиться - для киян, і це буде оцінене", - сказав Омельченко в ефірі "Ера-FM".

За його словами, на мерських виборах 2006 року вперше в Україні були "узаконені" пайки - підкуп людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він не коловся, він нюхав" - Бродський про Черновецького

"У виборах взяла учать найменша в історії кількість киян - менше 50%. Голосували люди похилого віку, які віддали свої голоси за Леоніда Черновецького. Ні я, ні навіть Віталій Кличко не очікували, що з трьох виграє Черновецький. Але ж результати: 29% - Черновецький, 24% - Кличко і 22; - Омельченко. З такими процентами сильним, поважним, авторитетним міським головою бути не можна. І життя підтвердило, що команда Черновецького м'яко кажучи добра для Києва не принесла", - зазначив Омельченко.

Зараз ви читаєте новину «Омельченко згадав, як недооцінив Черновецького: Я думав, що непереможний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути