понеділок, 18 лютого 2013 11:45

Олійник запевняє, що ніколи не був допитаний у справі Щербаня

Олійник запевняє, що ніколи не був допитаний у справі Щербаня
Володимир Олійник Фото: news.liga.net

"Регіонал" Володимир Олійник не був допитаний у справі про вбивство бізнесмена Євгена Щербаня. Так Gazeta.ua він прокоментував заяву адвоката Дмитра Поїзда про те, що ніби на допиті плакав.

"Я ні в якій іпостасі не був допитаний ні по справі Євгена Щербаня, ні по справі Вадима Болотських (вбивця Щербаня - ред.) . Тому плакати просто не міг. Чому він мене згадує – не знаю. Не можу зрозуміти мотив. Ідентифікує мене правильно. Не каже, що йдеться про якогось там Володимира Олійника. А вказує – нинішній депутат Партії регіонів. Іншого, окрім мене, немає. Крім того, він говорить про конкретні обставини – загальні покази. Але я їх ніколи не давав", - зазначив депутат.

Політик наголосив, що якби так було насправді, то зараз він мав би бути допитаний ще раз, але цього не відбувалося.

Говорячи про те, чому Поїзд робить такі заяви, Олійник зізнався, що в нього склалося враження, що "пішла інформаційна атака".

"Регіонал" розказав, що по вбивству допитувався тільки у справі В'ячеслава Чорновола: "Там я дав покази, що бачив плівку Євгена Марчука. Допитувався прокуратурою. Зараз чекаю, коли в суд викличуть. Крапка. По інших питаннях, пов'язаних із вбивствами, ніколи не допитувався".

Зараз ви читаєте новину «Олійник запевняє, що ніколи не був допитаний у справі Щербаня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути