середа, 06 червня 2012 18:24

Олігархи побачили, хто такий Янукович і вирощують собі нового "Ющенка" - Луценко

Олігархи побачили, хто такий Янукович і вирощують собі нового "Ющенка" - Луценко
Юрій Луценко каже, що олігархів Янукович вже не влаштовує. Фото: podrobnosti.ua

За словами екс-міністра, олігархи усвідомили справжню мету Президента.

Таку заяву екс-глава МВС Юрій Луценко зробив у ексклюзивному інтерв'ю Юрій Луценко: "Мафіозі в" Бріоні "- неминуче зло періоду первинного накопичення капіталу".

"Якби бізнес-еліти влаштовував нинішній стан речей, то всі види опозиції проводили б вибори за копійки партійних внесків. Але олігархи чудово усвідомили, що Янукович не хоче бути президентом олігархів, він хоче бути єдиним олігархом в цій розрізненій країні", - сказав він, відповідаючи на питання про те, чому нинішні еліти не висловлюють незгоду у зв'язку з тим, що відбувається в країні.

На думку Луценка, вони вже зайнялися "вирощуванням" "нового Ющенка" - в "піку Родині".

"Кровожерні плани межигірської Сім'ї штовхають бізнес-еліти без зайвої реклами шукати і вирощувати собі нового Ющенка - ідеального президента олігархічної моделі країни".

Крім того, розмірковуючи про причини своєї посадки, екс-міністр зазначив: "Моя посадка - окрім помсти за Помаранчеву революцію і незмінність поглядів і оцінок - цe і сигнал майбутнім силовикам і суддям: не чіпайте систему кругової поруки в верхах, обмежуйтеся валізою "внесків" і боротьбою з неорганізованою злочинністю".

"Адже якщо екс-міністра внутрішніх справ садять за змову з водієм і злочинне святкування офіційно встановленого Дня міліції, а сина депутата Партії регіонів за тортури і вбивство відпускають на волю, то хто після цього повторить самовбивчу роль викривача мафії без оглядки на завтрашній день?" , - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Олігархи побачили, хто такий Янукович і вирощують собі нового "Ющенка" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути