субота, 21 червня 2008 16:15

Олесь Довгий став модельєром (ФОТО)

Давно помічено, що відомі особи рано чи пізно починають уявляти себе модельєрами, співаками, художниками, насправді такими не бути. Співаки стають модельєрами або художниками, актори - співаками, а політики можуть дозволити собі і те, і інше, і третє. Ось і заступникові мера Києва, секретареві Київської міської ради Олесю Довгому захотілося реалізувати не тільки ділові і акторські здібності. А, наприклад, розробити власну колекцію одягу. Не дарма юний політик не пропускав модні покази на Сезонах моди в Києві. Тепер, після роботи в мерії, вочевидь, політик довгими вечорами створює на папері фасони суконь і різноманітних костюмів. Справа зайшла так далеко, що вже цією осені плоди фантазій Довгого побачить світ: "Зараз я намагаюся домовитися з одним з українських дизайнерів про власну колекцію, яку, сподіваюся, ми презентуємо восени", - сказав політик.

Він хоче, щоб колекція об"єднувала в собі сучасний молодіжний одяг, елементи українського народного одягу і орнаменту. Довгий відзначив, що йому дуже подобаються вишиті сорочки і український національний одяг, а то, що він носить вишиванки, не є данню моді: "Вишиванка - мій улюблений елемент гардероба"

Також заступник мера додав, що для нього не має значення, костюми яких брендів особисто він купує. Довгий звертає увагу на те, щоб одяг був якісним, зручним, пасував йому і не дратував, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Олесь Довгий став модельєром (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути