пʼятниця, 06 серпня 2021 14:16

Олена Зеленська заговорила про свій офіс

Олена Зеленська заговорила про свій офіс
В Україні було б достатньо відокремити декілька працівників Офісу президента, які офіційно супроводжували б діяльність першої леді, заявила Олена Зеленська. Фото: Офіс президента

Для встановлення можливостей першої леді потрібен офіційний формат. А також працівники Офіса президента, які могли б супроводжувати цю діяльність. Про це в інтерв'ю виданню "Фокус" сказала дружина президента Володимира Зеленського, перша леді Олена Зеленська.

"Під час особистих зустрічей з дружинами президентів інших країн ми це обговорювали. У багатьох з нас та сама реальність: є діяльність, але мало зрозумілих можливостей і правил, якими ми можемо користуватися. Якщо в суспільства є запит на діяльність першої леді, було б логічно, якби існував офіційний формат, як цю діяльність здійснювати. Наприклад, є Хартія дружини президента у Французькій Республіці, яка створена для Бріжит Макрон. Є окремий офіс дружини президента у Білому домі", - сказала Олена Зеленська.

В Україні було б достатньо відокремити декілька працівників Офіса президента, які офіційно супроводжували б діяльність першої леді, додала Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупція, війна, тарифи та безробіття: чому Зеленський втрачає рейтинг

"Мені періодично допомагають. Але ці люди залишаються співробітниками Офіса президента, я не можу розраховувати на весь їхній час", - сказала перша леді.

Напередодні Дня Незалежності України, 23 серпня з ініціативи дружини президента Олени Зеленської у столиці відбудеться Київський саміт перших леді та джентльменів.

Зараз ви читаєте новину «Олена Зеленська заговорила про свій офіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути