Ексклюзиви
неділя, 16 липня 2017 22:50

Олексій Навальний: Я не знаю, що робити з Кримом

Олексій Навальний: Я не знаю, що робити з Кримом
Навальний не знає, що робити з Кримом. Фото: MediaSapiens

Кандидат в президенти РФ Навальний заявив, що не бачить способу вирішення кримської проблеми.

Я не бачу способу вирішення кримської проблеми і не вірю, що вона може бути вирішена президентом Навальний, президентом Путіним або будь-яким іншим президентом в осяжному майбутньому, заявив російський політик Олексій Навальний, повідомляє Соцпортал.

Тому, що протягом свого життя (і якщо ми звернемося до підручників історії, трошки довше) я не бачу жодного територіального конфлікту, який би вирішився на планеті Земля. Жодного. Ну, за дуже-дуже рідкісним винятком. Ну, я вже багато разів це говорив, як Північний Кіпр, як Гібралтар, як Японські острови або Фолклендські острови це нерозв'язна проблема. Я як президент можу гарантувати одне - що я проведу там чесний референдум, я зроблю спроби нормалізувати ситуацію. До цього референдуму і до тристоронніх комісій разом з Європейським Союзом ми постараємося залучити Україну. Чесно кажучи, от якщо не лукавити, я сумніваюся, що Україна визнає цей референдум. Тобто поки кому протиріч зовсім класичний, ось, як в Ізраїлі і у Палестини. Він такий, що, ну, ніхто не зміг це зробити і не зміг навіть наблизитися, - заявив Навальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожному дають вибір – голосувати або взяти 300 гривень. Прихильників другого варіанта в Україні набереться до третини"

Російський опозиціонер Олексій Навальний і російський найманець Ігор Гіркин, відомий як Ігор Стрєлков, проведуть двосторонні публічні дебати.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Навальний: Я не знаю, що робити з Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути