пʼятниця, 08 лютого 2013 12:06

Олексій Кайда: "Насправді Партія регіонів не така сильна, якою хоче видаватися"

Олексій Кайда: "Насправді Партія регіонів не така сильна, якою хоче видаватися"
За словами "свободівця", насправді "Регіони" мають примарну більшість у Верховній Раді. Фото: provse.te.ua

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що, блокуючи Верховну Раду, опозиція діє за сценарієм "Газпрому".

"Російський монополіст розраховує на дестабілізацію обстановки, яка дозволить йому за копійки прибрати до рук українську газотранспортну систему. Блокуючи роботу парламенту, опозиція хоче створити штучну кризу, погіршити фінансові рейтинги країни у той момент, коли треба повертати 6 мільярдів доларів боргу, який узяв уряд Тимошенко. Наші політичні опоненти і зовнішні сили діють за узгодженим сценарієм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович "спихнув" мільярдний рахунок "Газпрому" на Тимошенко, і каже, що Росія не тисне

Народний депутат від "Свободи" Олексій Кайда вважає таку заяву маячнею, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Справжня причина таких заяв дуже проста: страх "регіоналів" перед сенсорною кнопкою. Насправді вони мають примарну більшість – голосування за голову Нацбанку та припинення депутатських повноважень членів уряду - це підтверджує. Ще перед виборами "регіонали" хвалилися, що мають 223 голоси, а зараз говорять лише про 203. Закиди у співпраці з "Газпромом" взагалі маячня. Спроба відволікти увагу. Я так само можу звинувачувати Партію регіонів у співпраці з Моссадом чи ЦРУ. Якщо ви так боїтеся "Газпрому", то погодьтеся на введення сенсорної кнопки й не буде ніякої "дестабілізації". Однак проблема в тому, що Партія регіонів не така сильна, якою хоче видаватися", - заявив Кайда.

Нагадаємо, що з початку тижня опозиція блокує Верховну Раду, вимагаючи особистого голосування кожного депутата за допомогою сенсорної кнопки.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Кайда: "Насправді Партія регіонів не така сильна, якою хоче видаватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути