четвер, 14 березня 2013 11:11

Олега Ляшка не хотіли пускати в літак через вила

Лідера Радикальної партії та народного депутата Олега Ляшка не пускають на борт літака в Донецьк через вила, повідомив він в соціальній мережі. Про це пише The Kiev Times.

Зокрема, політик з вилами зібрався летіти в Донецьк на зустріч з виборцями. "Мене намагаються не пустити на літак з вилами в аеропорту Жуляни. Збираюся в Донецьк піднімати людей до боротьби з "ригами". Виборці Донбасу на минулих виборах востаннє підтримали Партію регіонів. Це помилка - і донеччани вже це визнають... Так звана опозиція на чолі з боязким кроликом не здатна підняти донеччан проти нинішнього тоталітарного режиму... Я заберу у цієї банди її базову область - і тоді настане крах Партії регіонів. Вона зникне, як ніби її ніколи й не було, як колись зникли СДПУ (о), За ЄдУ! та інші партії влади", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція поки не відкриватиме справу щодо інциденту Колесніченка в аеропорту

Однак, судячи з фото, виставленому в соціальній мережі самим же Ляшко, йому вдалося потрапити на борт літака і з комфортом відправитися на батьківщину ворожої йому політсили. Але це відбулося тільки після того, як улюблений інвентар радикала був ретельно запакований.

Не так давно ЗМІ повідомляли, що тижнем раніше в "Жулянах" вибухнув інший скандал, коли в літак не пустили регіонала Вадима Колесніченка, у якого не було з собою паспорта. Обурений нардеп погрожував дівчині-адміністратору, що вона буде "підмітати вулиці".

Зараз ви читаєте новину «Олега Ляшка не хотіли пускати в літак через вила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути