середа, 05 вересня 2012 12:10

Олег Канівець звернувся до свого "клона"

Олег Канівець звернувся до свого "клона"
Фото: newukraine.info

Кандидат у народні депутати від ВО "Батьківщина" Олег Канівець має свого двійника у 126 виборчому окрузі на Львівщині. Він звернувся у Центральну виборчу комісію зі скаргою на бездіяльність Канівця Сергія Миколайовича. Олег Леонідович скаргу обґрунтовує тим, що кандидат у народні депутати Канівець Сергій не відкрив поточного рахунку свого виборчого фонду. Він також публічно звернувся до свого "клона".

"Різноманітні методи викривлення народного волевиявлення, в тім числі й за допомогою кандидатів-двійників, рано чи пізно призведуть до катастрофічної ситуації в державі, коли думка народу не означатиме абсолютно ніщо. У мене п'ятеро дітей. У Вас – двоє синів. Подумайте, в якій країні завтра житимуть наші діти?", – йдеться у відкритому листі кандидата у народні депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жоден "піар" регіонали не можуть використати без вигоди - Олег Канівець

Канівця здивувало, що у його окрузі на Стрийщині балотується мешканець Миколаєва.

"Я розумію, що важка економічна ситуація в країні змушує людей вдаватися до будь-яких способів заробітку. Водночас добре усвідомлюю, що рішення балотуватися в окрузі №126 навряд чи належало Сергію особисто. Очевидно, маємо справу з нечесними політиками, котрі використовують його для реалізації ганебної маніпулятивної схеми з кандидатом-двійником. Мета якої зрозуміла усім: користуючись плутаниною, відібрати у мене якомога більше голосів."

Канівець сподівається, що двійник зрозуміє його і зніме свою кандидатуру.

"Не знаю, хто саме стоїть за Вашим висуненням, однак розумію, що ця людина навряд чи готова грати за правилами. Тому не ризикую телефонувати до Вас, аби згодом мій крок не було кваліфіковано як тиск чи погрози. Повірте, мені найменше хочеться звертатися до правоохоронних органів з вимогою відкрити кримінальну справу за перешкоджання вільному волевиявленню громадян шляхом висунення технічного кандидата. Думаю, що часом, витраченим на судову тяганину можна скористатися ефективніше: провести більше зустрічей з виборцями, ще більше заглибитися у проблеми краю, окреслити нові шляхи їх вирішення."

Зараз ви читаєте новину «Олег Канівець звернувся до свого "клона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути