субота, 12 листопада 2022 03:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти все ще в змозі обстрілювати Миколаїв – ЗСУ

Окупанти все ще в змозі обстрілювати Миколаїв – ЗСУ
Окупанти все ще можуть діставати до Миколаєва з Кінбурна. Фото: t.me/senkevichonline

Попри те, що правобережжя Дніпра в Херсонській області повністю звільнено від російських окупантів, все ще зберігається загроза обстрілів Миколаєва з боку російських терористів.

Зокрема, окупанти все ще залишаються на Кінбурнській косі в Миколаївській області, недалеко від Очакова, розповіла керівник пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі Національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

При цьому ЗСУ готові вести контрбатарейні заходи, якщо окупанти спробують обстрілювати Миколаїв з Кінбурнської коси. Але з усім тим, розслаблятися жителям Миколаєва поки не варто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деокупація Херсонщини: як місцеві жителі зустрічали українських захисників

"У російських військ там ще є озброєння, яке може не залишити в спокої миколаївців. Пильність повинна бути, а ми будемо робити свою роботу", - додала Гуменюк.

Водопровід з Дніпра до Миколаєва під українським контролем. Миколаїв нарешті буде з водою. Однак водопровід ще треба розміновувати.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Миколаївській області пошкоджено частково або повністю 13 171 цивільний об'єкт. Місто не обстрілювали лише 46 днів війни.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти все ще в змозі обстрілювати Миколаїв – ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути