неділя, 18 грудня 2022 22:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти психують: у Зеленського розповіли, як змінилася риторика РФ щодо Криму

Окупанти психують: у Зеленського розповіли, як змінилася риторика РФ щодо Криму
Окупанти дуже сильно нервують та бояться, зазначає Таміла Ташева. Фото: radiosvoboda.org

Росіяни змінили риторику щодо Криму. Вони нервують, якщо раніше переважали наративи в стилі "Крим з Росією назавжди", то зараз російські пропагандисти намагаються запевняти, що "Крим Росія захистить".

Окупанти страшенно побоюються дій українських військових і успішної деокупації півострова, розповіла постійна представниця президента в АР Крим Таміла Ташева в ефірі Національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Настрої в Криму поки різні. Але, наприклад, зараз деякі пропагандисти кажуть, що "в Криму нічого не відбувається, і можете не переживати" - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можуть ЗСУ дійти до Москви ‒ Зеленський розповів

При цьому Ташева підкреслила - насправді окупанти дико нервують і очікують наступу ЗСУ, в тому числі висадки українського десанту. Вони риють окопи на узбережжі моря, окопуються на перешийку, готують бомбосховища. А російські пропагандисти різко змінили свою риторику.

"Якщо раніше окупанти говорили, що "Криму нічого не загрожує", та "Крим з Росією назавжди", такі наративи звучали. То зараз вже кажуть "Ми Крим захистимо" - додала вона.

Операція зі звільнення тимчасово окупованого Криму поки не почалася, раніше заявив президент України Володимир Зеленський. Водночас українці демонструють готовність до неї.

Американський політолог Френсіс Фукуяма не виключає, що Україна звільнить Крим від російських загарбників у 2023 році. Буде ще один принизливий догляд.

Щоб дістатися до адмінкордонів Криму, українській армії потрібно подолати відстань в 84 км до захопленого Мелітополя на Запоріжжі, заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Висловлювання Зеленського про повернення Криму нібито говорять про неготовність і небажання Києва вирішувати проблеми невійськовими методами, заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти психують: у Зеленського розповіли, як змінилася риторика РФ щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути