Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2010 13:43

Окунська подякувала "добрим людям" за побиття "бютівця" Власенка (ВІДЕО)

Колишня модель і екс-дружина депутата від БЮТ Наталя Окунська заявила, що її чоловіка побили, бо він це заслужив.

Екс-жінка адвоката Сергія Власенка виклала в інтернет відео із коментарем про те, що бютівця побили.

Як запевняє Окунська, відео їй підкинули "добрі люди".

"Учора ввечері мені підкинули диск - був дзвінок у двері. Я відкрила - нікого не побачила, але під дверима лежав пакет. Забрала його додому і подивилася. І де це відбувалося й коли - не вказано. Лише була записка, що в міліцію не було ніякого звернення. Але я вважаю, якщо такі речі відбуваються, то треба замислитися, що щось він не так робить", - прокоментувала Наталія Окунська Gazeta.ua.

А на "YouTube" подякувала тим, хто це зробив.

"Спасибі добрим людям, які, знаючи про моє лихо, вирішили підкинути мені такий матеріал. Як бачите, народний депутат БЮТ і заслужений юрист може бити лише жінку! А у чоловічому двобої тільки махає руками, як дівчинка", - написала Окунська на "YouTube".

Сказала, що інтер"єр ресторану їй незнайомий і вона не знає, де це відбувається. Також не змогла відповісти на запитання: це було до їхнього розриву чи після. Дзвінки від Власенка поки не надходили.

Наталя відзначила, що до підкинутого диска була прикладена записка про те, що у міліцію заяви від Власенка не надходило.

"З огляду на депутатську недоторканність, виникає питання "Чому народний депутат не звернувся у міліцію після такого ганебного побиття у публічному місці?" Відповідь "Та тому, що він прекрасно знає, що отримав за діло!" - написала вона у коментарі до відео на "YouTube".

На своїй особистій сторінці у "Facebook" Окунська нагадала, що свого часу її бив Власенко.

"Я думаю..... Що Бог бачить ВСЕ ! Сподіваюся, що мій колишній чоловік відчув те почуття болю, яке відчуваю я вже 2 роки і той фізичний біль, який я відчувала, коли він мене бив!" - написала вона.

Наостанок під викладеним в інтернет відео Наталія подякувала усім, хто допомагає "мені і моїм дітям домогтися справедливості у цій непростій справі, де чиновник перейшов межу моралі та звичайних людських цінностей".

Сам Власенко відмовляється коментувати відео, повідомив його прес-секретар Олег Сільвестров.

Нагадаємо, восени 2008-го року Наталя Окунська та Сергій Власенко розлучилися. Пара прожила разом чотири роки, з них в офіційному шлюбі - два.

Колишнє подружжя виховувало чотирьох дітей: двоє старших синів Наташі від попередніх стосунків, дочку Окунської, яку вдочерив Власенко, і спільну з адвокатом дочку.

Фото: Foto.lib / Livestory

Зараз ви читаєте новину «Окунська подякувала "добрим людям" за побиття "бютівця" Власенка (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути