вівторок, 15 лютого 2011 11:17

Оточення Януковича пересідає у "шкоди" без піару

Оточення Януковича пересідає у "шкоди" без піару

Чиновників Адміністрації президента без зайвого піару переводять з "мерседесів" на "шкоди".

Про це заявив член парламентської фракції Партії регіонів, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, політик зазначив, що скорочення апарату центральних та місцевих органів державної влади проводиться лише після ретельного планування та визначення функцій, які виконують ці органи.

За словами Мірошниченка, згідно з указом глави держави було визначено повноваження та функції органів виконавчої влади.

"І саме тому було визначено, що апарат Кабінету міністрів, виходячи з повноважень, які він має виконувати, може бути скорочений на 50%", – пояснив він. Також депутат повідомив, що тоді ж було поставлене питання щодо скорочення в Адміністрації Президента.

"Так ось, я вам повідомляю, без зайвого піару, але з цього президент почав свою діяльність, а вже потім суттєво - на третину - було скорочено кількість чиновників в Адміністрації президента. Я це напевно знаю, бо постійно, щодня працюю з Адміністрацією президента. І без зайвого піару в тому числі, ви, напевно, чули, і переводять чиновників Адміністрації з "мерседесів" на "шкоди", що також є певним меседжем по всій вертикалі влади", – підсумував Мірошниченко.

Нагадаємо, Адміністрація президента України Віктора Януковича пересяде з "Мерседесів" на автомобілі економ-класу. Там відзначили, що у грудні 2010 року з цією метою Державною організацією "Автобаза Державного управління справами" були придбані легкові автомобілі  "Skoda".

Зараз ви читаєте новину «Оточення Януковича пересідає у "шкоди" без піару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути