понеділок, 05 жовтня 2009 13:56

Охорона кримського спікера побила 11 прихильників "регіоналів"

Охорона кримського спікера побила 11 прихильників "регіоналів"

Головне управління МВС України в Криму заявляє, що охорона голови Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка 29 вересня нанесла тілесні ушкодження 11 громадянам. Про це повідомила прес-служба ГУМВС в АРК.

Так, в ГУ МВС України в АР Крим від жителів автономії поступило близько 20 заяв, в яких громадяни повідомляють, що, будучи прихильниками Партії регіонів, вони 29 вересня, в період проведення позачергового пленарного засідання пришли на зустріч зі спікером парламенту Анатолієм Гриценком з метою передати йому письмові заяви і розповісти про свої проблеми в усній формі.

Замість організації зустрічі зі своїм електоратом, охорона Гриценка, відзначає міліція, яка, згідно з законом України "Про державну охорону органів державної влади України і посадовців", не передбачена для даного посадовця, грубо присікла законне право громадян, внаслідок чого ряд громадян одержали тілесні ушкодження.

Цього ж дня з лікувальних установ Сімферополя в чергові частини органів внутрішніх справ поступило 11 повідомлень про звернення по медичну допомогу людей, які одержали тілесні ушкодження в ході конфлікту з охороною Анатолія Гриценка.

За даним фактом проводиться розслідування, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Охорона кримського спікера побила 11 прихильників "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути