субота, 29 вересня 2012 22:01

Огризко: "Для цієї влади небезпечними є всі, хто хоче жити по-іншому"

Огризко: "Для цієї влади небезпечними є всі, хто хоче жити по-іншому"
Фото: obozrevatel.com

Партія Українська платформа "Собор" намагається встановити реальний зв'язок між політиками та виборцями.

Про це в ефірі 5 каналу розповів екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко.

"Коли я бачу, що моя країна не живе нормальним європейським життям, мені стає прикро. Я хочу, щоб мої діти жили так, як живуть сьогодні німці, поляки, угорці, які ще недавно були разом з нами. Сьогодні вони зробили багато кроків вперед, а ми відстаємо, я не знаю чому", - порівняв політик.

Відповідаючи на питання ведучого про те, чи є Огризко у такому випадку небезпечним для влади, бо бачить, як люди живуть у розвинутих країнах, політик зазначив: "Для цієї влади небезпечними є всі, хто хоче жити по-іншому. Безліч людей, які хочуть жити у нормальних умовах. Бо ця влада живе своїм життям, яке є дуже далеким від нашого з вами. Це паралельні світи.  У цьому і проблема. Влада, яка не чує своє громадянське суспільство, перестає бути адекватною.  Вона не відповідає на ті виклики, які перед нею реально виникають".

Також  за словами Огризка, "Собор" ніяким чином не працює на користь влади, коли висувається на вибори.

"Теперішні політичні сили бомблять свій електорат. А ці 30-35% виборців є тим виборцем, до якого ми апелюємо. Питання в тому, що ми хочемо розбудити цю сонну аудиторію, яка розчарувалася і вже нікому не вірить. Раніше казали: червоні прийшли грабують, білі прийшли грабують. А народ то мовчить. Ми хочемо зробити реальним зв'язок між тим, хто йдуть у політику і громадянським суспільством. Але сто відсотків – ми на владу працювати не будемо. Ми сказали чесно, що в разі, якщо ми побачимо, що на 15 жовтня ми не набираємо 5% - ми знімаємося з виборів", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Огризко: "Для цієї влади небезпечними є всі, хто хоче жити по-іншому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути