неділя, 03 жовтня 2021 16:00

"Офшор 95" Зеленського: зірвали прем'єру скандального фільму-розслідування

Розслідувальній агенції "Слідство.Інфо" відмовили у приміщенні для показу фільму "Офшор 95", що присвячений таємницям бізнесу президента Володимира Зеленського.

Про це керівниця агенції, журналістка Анна Бабінець повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Прем'єру запланували на 19:00 3 жовтня у Малій опері. Однак лише за п'ять годин до показу директор закладу Олексій Прасол заявив, не показуватиме фільм про президента.

  Влада зірвала прем'єру скандального фільму-розслідування. Фото: Facebook/Anna Babinets
Влада зірвала прем'єру скандального фільму-розслідування. Фото: Facebook/Anna Babinets

"Згодом Олексій написав, що у них немає світла і взагалі ремонт. Я приїхала, переконалися, що світло є, а ремонту немає. Однак постери з нашим фільмом з приміщення познімали, працівникам сказали, що короткий день – опера закривається о 17.00. Олексій сказав мені телефоном, що нічого не знає про наш фільм і кинув слухавку. Угода у нас укладена, локація оплачена", – написала Бабінець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуг народу" з "русским миром" намалювали в карикатурі

Вона також попросила допомоги у пошуку нової локації для прем'єри, адже на показ зареєструвалися 250 людей.

Над документами працювала команда з понад 600 журналістів із 117 країн — члени незалежної міжнародної мережі розслідувачів The International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ), які раніше розслідували Panama Papers, Paradise Papers та FinCEN. Україну в цьому проєкті представляло "Слідство.інфо".

Київська публічна бібліотека імені Лесі Українки прибрала з виставки робіт українського карикатуриста Олега Смаля зображення президента Володимира Зеленського.

Хоча ще 19 липня, коли відкривали виставку, сама ж бібліотека похвалилась, що у представленій колекції є карикатури на всіх президентів України.

Зараз ви читаєте новину «"Офшор 95" Зеленського: зірвали прем'єру скандального фільму-розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути