четвер, 08 листопада 2012 09:47

Одеські голодувальники спали на бетонній підлозі райадміністрації

Співробітники приватної охоронної компанії разом із працівниками міліції пізно ввечері в середу заблокували центральний вхід у Малиновську районну адміністрацію Одеси.

Біля стін райадміністрації з 6 листопада проходив пікет голодуючих прихильників кандидата в народні депутати Геннадія Чекіти, повідомляє Думская.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не пропускаю жодної акції проти цієї влади"

За словами протестувальників, які декілька днів тому розбили наметове містечко біля входу в адмінбудівлю, у середу правоохоронці пропускали всередину тільки співробітників райадміністрації, депутатів міськради й Геннадія Чекіту як кандидата в нардепи.

 

Від коментарів співробітники МВС відмовилися.

Попередньою ніччю, з вівторка на середу, близько 40 прихильників Чекіти разом із самим кандидатом у нардепи прорвалися в хол на першому поверсі будівлі, де спали на бетонній підлозі.

У цю ніч їм, імовірно, довелося спати в наметах на вулиці. Нових подробиць поки немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко стало значно гірше

О 16 годині 6 жовтня самовисуванець Чекіта й декілька десятків його прихильників оголосили голодування, яке збираються витримати доти, доки голоси на декількох спецдільницях 134-го виборчого округу (51-ша й 74-та колонія) не будуть перераховані.

За результатами підрахунку голосів на окрузі перемогу отримав кандидат від Народної партії Сергій Гриневецький, який обігнав Геннадія Чекіту на 896 голосів.

Зараз ви читаєте новину «Одеські голодувальники спали на бетонній підлозі райадміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути