пʼятниця, 06 жовтня 2023 21:19

Одеса стоїть кісткою поперек горла Путіну - Гуменюк

Одеса стоїть кісткою поперек горла Путіну - Гуменюк
"Одеса й Одеський регіон набагато проукраїнські в порівнянні з минулими роками", - сказала Наталія Гуменюк. Фото: ukrinform.ua

Росіяни часто атакують ударними дронами Одеську область, тому що Одеса має особливе пропагандистське значення персонально для президента країни-агресорки РФ Володимира Путіна.

Про це сказала керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі "Радіо Свобода".

"Вона йому (Путіну. - Gazeta.ua) просто кісткою поперек горла, вона йому не дає спокою", - сказала Гуменюк.

"Це очевидно, що ментально намагаються тиснути, як їм здається, на те населення, яке має відгукнутися на їхні наративи. Вони живуть тими вимірами, на які спираються на підставі своєї власної пропаганди. Тобто самозомбування відбулось таке, розумієте. Вони вже не усвідомлюють, що Одеса й Одеський регіон набагато проукраїнські в порівнянні з минулими роками", - сказала керівниця пресцентру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба пояснив, як треба судити Путіна

"Те, що дрони в них (росіян. - Gazeta.ua) не закінчаться, це абсолютно зрозуміло. Цю війну не даремно називають "війною дронів". Навіть, якщо припустити, що Іран затиснуть санкції й він не зможе постачати дрони Росії, вони (російська влада) будуть вишукувати інше партнерство", - сказала Гуменюк.

Минулої ночі російські терористи атакували Одеську область ударними безпілотниками. Ворог цілив по прикордонній і припортовій інфраструктурі Ізмаїльського району.

Внаслідок російської атаки було пошкоджено зерносховище, зайнялися дев'ять вантажівок. Протиповітряна оборона знищила три безпілотника типу Shahed-131/136.

Зараз ви читаєте новину «Одеса стоїть кісткою поперек горла Путіну - Гуменюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути