неділя, 04 листопада 2012 01:20

"Очевидно, що кожен четвертий киянин голосував за "Свободу" не через їхній націоналізм"

"Очевидно, що кожен четвертий киянин голосував за "Свободу" не через їхній націоналізм"
Олег Рибачук зауважив, що є величезний шанс для нового, програмового, чесного політичного проекту, який би дослухався до людей Фото: zaxid.net

Те, що Наталія Королевська набрала 1,5 відсотка – чудовий показник зрілості суспільства. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив громадський діяч Олег Рибачук.

"Люди ростуть. Це означає, що є надія. Громадяни мають навчитися вимагати таких політиків, яких справді хочуть. Люди втомилися від гасел: "Ми прийдемо до влади – ви сядете". Це набридло. Тому й така мала явка. Або ж голосують на зло", - наголосив він.

За словами Рибачука, очевидно, що кожен четвертий киянин голосував за "Свободу" не через їхній націоналізм.

"Це – заміна "противсіхства". Вони проголосували назло – зіпсували настрій владі, опозиції та й собі, щойно дізнаються, кого вибрали. Але це доводить запит на серйозну альтернативу. Є величезний шанс для нового, програмового, чесного політичного проекту, який би дослухався до людей", - підкреслив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Пилипишина визнали, що пролітають - "Свобода" про Київ

Думки інших експертів щодо того, які висновки із цієї виборчої кампанії мають зробити влада, опозиція та суспільство читайте у журналі "Країна" № 42 (145) за 1 листопада 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Очевидно, що кожен четвертий киянин голосував за "Свободу" не через їхній націоналізм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

89

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути