Ексклюзиви
понеділок, 20 травня 2013 16:36

Об'єднання НРУ та УНП – технологія антиукраїнських сил для розколу опозиції – "рухівець"

Об'єднання НРУ та УНП – технологія антиукраїнських сил для розколу опозиції – "рухівець"
Королюк повідомив про рішучу незгоду з рішенням з'їзду багатьох членів НРУ. Фото: rivnepost.rv.ua

Створення нової опозиційної партії у результаті об'єднання Народного Руху України та Української народної партії є руйнуванням єдиної опозиції, що вигідно, насамперед, існуючій владі.

Про це на прес-конференції у Києві заявили члени НРУ, які представили офіційну заяву про не підтримку створення нової політичної сили.

"Не можна говорити про будь-яке об'єднання, руйнуючи єдність опозиції, – говорить Валентин Королюк, народний депутат України, член НРУ. – Не слід забувати, що на минулих парламентських виборах Народний Рух брав участь у складі ВО "Батьківщина", а народні депутати від Руху є членами фракції "Батьківщина". У той час, коли всі чекають на об'єднання противників влади – керівники Руху і УНП руйнують єдину опозицію і створюють нову, яка вигідна, насамперед, "Банковій".

За словами "рухівця", на ХХІІ Всеукраїнських зборах мали місце ряд порушень, зокрема сфальсифіковано підрахунок обрання голови новоутвореної партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Куйбіда працює не на Україну, а на Банкову" - багато партійців УНП та Руху невдоволені злиттям партій

"Більшість рішень на засіданні прийнято з застосуванням фальсифікацій голосувань. Унаслідок цього, керівництво НРУ знехтувало переконанням більшості членів організації про недопустимість зміни назви – Партії "Народного Руху України". Також підрахунок голосів за голову партії було відверто сфальсифіковано", – зазначив Королюк.

Він повідомив про рішучу незгоду з рішенням з'їзду багатьох членів НРУ.

"Об'єднання Народного Руху України та Української народної партії – це технологія, яка застосовується антиукраїнськими силами для розколу опозиції. Нині чесне ім'я "Руху" хочуть заплямувати, перетворивши його у плацдарм для боротьби з об'єднаної опозицією", – наголосив політик.

Нардеп також звернувся до "рухівців" не допомагати "горе-політикам реалізовувати сценарій через псевдо-об'єднання демократичних сил".

Нагадаємо, 19 травня у Києві відбулися ХХІІ Всеукраїнські Збори (З'їзд) Народного Руху України, де було створено об'єднуючу політичну силу. Новостворена партія отримала назву – Українська народна партія "Рух", яку очолив Василь Куйбіда.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднання НРУ та УНП – технологія антиукраїнських сил для розколу опозиції – "рухівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути