вівторок, 22 травня 2012 10:28

Об'єднана опозиція перемагає на виборах до ВР - опитування

Об'єднана опозиція перемагає на виборах до ВР - опитування
"Батьківщина" та "Фронт змін" разом набирають найбільше голосів. Фото: maydan.drohobych.net

Згідно із результатами дослідження, проведеного соціологічною групою "Рейтинг", якби вибори до Верховної Ради України відбувалися на початку травня 2012 року, то перемогу отримав би загальний список партій "Батьківщина" і "Фронт змін".

Опитування, проведене 5-14 травня 2012 року серед 2 тис респондентів старше 18 років, також показало, що на цей момент 34% опитаних однозначно готові взяти участь у виборах, ще 34% - скоріше взяли б участь, наголошується на сайті "Рейтингу".

Високий рівень мобілізації фіксується на Заході, найнижчий - на півдні, сході та Донбасі. Найбільш активні - прихильники "Батьківщини", "Свободи", Партії регіонів і КПУ.

Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися на початку травня 2012 року, перемогу отримав би загальний список партій "Батьківщина" і "Фронт змін" - за них би проголосували 25,6% опитаних (серед тих, хто взяв би участь у виборах).

На другому місці Партія регіонів - 22%.

9,2% отримала б партія "УДАР", 7,6% - Комуністична партія, 4,4% - "Свобода". Ще 3,8% виборців підтримали б партію Королевської "Україна - Вперед!", 2,4% - "Громадянську позицію".

Не визначилися з вибором близько 19% опитаних.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція перемагає на виборах до ВР - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути