вівторок, 03 грудня 2013 17:09

"Обстріл мого автомобіля є залякуванням та політтиском" - Бондаренко

"Обстріл мого автомобіля є залякуванням та політтиском" - Бондаренко

Народний депутат України, заступник Голови парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олена Бондаренко розцінює обстріл її автомобіля як спробу залякати. Про це вона сказала у коментарі корреспонденту УНН.Парламентарій уже звернулася до правоохоронних органів.

Автомобіль обстріляли тоді, коли політик працювала в комітетах.

"Подія сталася в урядовому кварталі на вулиці Інститутській у денний час, коли нібито спокійна обстановка. У нас, виявляється, демонстранти ходять зі зброєю. Я не розуміюся на зброї, але скоріше всього це була пневматика. В корпусі автомобіля просто дірки", - розповіла парламентарій.

Вона зауважила, що її машину знають усі, хто з нею працює, цей же автомобіль вказаний в її декларації про прибутки, а тому встановити, що це саме її авто — не становить жодних проблем.

"Я це розцінюю як спробу мене залякати, як спробу політичного тиску. Розцінюю це як спробу примусити мене замовкнути", — вважає Олена Бондаренко.

Вона повідомила, що вже звернулася до правоохоронних органів, під час засідання Комітету Верховної Ради зі свободи слова, та готова надати їм усю необхідну інформацію для проведення слідства (представники правоохоронних органів були присутні на засіданні. –Ред.).

Політик сподівається, що поруч із місцем події були встановлені камери відеоспотереження, і що ті, хто став свідком правопорушення, нададуть правоохоронцям свідчення.

Народний депутат, за її словами, шокована таким розвитком подій, тим, що мітингувальники ходять містом зі зброєю.

Нагадаємо, сьогодні, 3 грудня, невідомі обстріляли автомобіль народного депутата з фракції ПР Олени Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «"Обстріл мого автомобіля є залякуванням та політтиском" - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути