неділя, 28 жовтня 2012 12:12

"Обіцяв повернутися": Тягнибок не проголосував, бо приніс із собою закордонний паспорт

"Обіцяв повернутися": Тягнибок не проголосував, бо приніс із собою закордонний паспорт
Фото: uainfo.censor.net.ua

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок не зміг проголосувати на виборчій дільниці в Дарницькому районі міста Києва через відсутність при собі паспорта громадянина України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", Тягнибок прийшов на дільницю близько 11 години ранку в неділю, поспілкувався з журналістами, після чого попрямував всередину виборчої дільниці для голосування. Однак, як виявилося, у нього був відсутній внутрішній паспорт громадянина України, який дає право на голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк проголосував одночасно з власною дружиною

Дільнична виборча комісія не дозволила йому проголосувати за закордонним паспортом і іншому посвідченню, після чого Тягнибок повідомив, що має намір повернутися за своїм паспортом і повторно прибути на цю виборчу дільницю.

"Я не наполягав, оскільки закон є закон. Чомусь я думав, що у мене в барсетці він є (паспорт громадянина України - Gazeta.ua), адже паспортом не так часто користуєшся. А виявилося, що там - закордонний паспорт", - сказав лідер "Свободи" після виходу з виборчої дільниці.

Він додав, що має намір цю хвилину поїхати за внутрішнім паспортом і ще раз прийти на виборчу дільницю, щоб проголосувати.

Зараз ви читаєте новину «"Обіцяв повернутися": Тягнибок не проголосував, бо приніс із собою закордонний паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути