Ексклюзиви
субота, 20 березня 2010 12:07

Обама покликав до себе Януковича поговорити про ядерну безпеку

Обама покликав до себе Януковича поговорити про ядерну безпеку

Віктор Янукович минулої п"ятниці отримав листа від президента США Барака Обами із запрошенням відвідати США не з робочим чи офіційним візитом, а взяти участь у саміті з питань глобальної ядерної безпеки, який відбудеться у Вашингтоні 12-13 квітня.

"Зараз підготовка візиту знаходиться на стадії раннього опрацювання. При цьому українські дипломати припускають забезпечити в ході майбутнього візиту півгодинне спілкування Януковича і Обами", - йдеться у повідомленні.

У разі, якщо американська сторона не погодиться на окрему зустріч президентів, що дуже ймовірно, оскільки у Вашингтоні під час саміту буде перебувати близько 50 лідерів різних держав, Янукович може відмовитися від участі в саміті.

Крім зустрічі з Обамою зараз опрацьовується можливість переговорів з віце-президентом Джо Байденом, держсекретарем Гілларі Клінтон, керівниками деяких міністерств, а також МВФ і Світового банку.

Крім того, у разі участі Януковича у роботі саміту, планується його спілкування і з керівниками інших країн, присутніх на заході.

"Дзеркало Тижня"

Зараз ви читаєте новину «Обама покликав до себе Януковича поговорити про ядерну безпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути