Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 13:32

Нємцов презентував в Україні свою книгу про Путіна і Єльцина

Російський політик Борис Нємцов презентував в Україні свою книгу "Сповідь бунтаря".

За словами Нємцова, книга є "підсумком минулих потрясінь і найвідвертішою політичною публіцистикою в Росії останнім часом".

Він зазначив, що в Росії книга надійшла в продаж 21 серпня. За словами Нємцова, продавці стверджують, що "Сповідь бунтаря" продається краще, ніж книга про Гарі Потера. Він відзначив, що багато хто пояснює це тим, що придбання "Сповіді бунтаря" є "своєрідним актом громадянської непокори".

Нємцов також зазначив, що до написання книги його підштовхнув той факт, що в Російській Федерації сьогодні існує дефіцит інформації та відвертості. "Люди сумують за щирою позицією", - сказав він.

За словами політика, в книзі описані події як часів президентства Бориса Єльцина, так і Володимира Путіна. При цьому, зазначив Нємцов, значну увагу приділено і подіям в Україні, зокрема Помаранчевій революції.

Він також сказав, що його книга розрахована, в першу чергу, на російську молодь, яка досить апатично ставиться до політики. "Книга розрахована на молодих людей, які опустили руки, оскільки вважають, що в Росії нічого змінити вже не можна", - сказав Нємцов.

В Україні книга Нємцова "Сповідь бунтаря" надійде в продаж до мережі магазинів "Буква" вже сьогодні, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Нємцов презентував в Україні свою книгу про Путіна і Єльцина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути