неділя, 20 січня 2008 14:23

НУ-НС одноголосно проголосує за програму Тимошенко

НУ-НС одноголосно проголосує за програму Тимошенко

Голова фракції НУ-НС у парламенті В"ячеслав Кириленко обіцяє одноголосне голосування фракції за програму діяльності уряду.

"Ми одноголосно проголосуємо за програму, бо ми коаліція і ми несемо колективну відповідальність. Командна гра буде продовжуватися і надалі", - підкреслив він в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, повідомляє прес-служба блоку.

"Після ухвалення програми діяльності уряду ми перейдемо до стратегічних речей, які мають економічний характер. Це новий податковий кодекс, і як наслідок - зменшення податків і реформа податкової системи. Це нова бюджетна система, реформа соціальної політики, реформа місцевого самоврядування та інші зміни, які вкрай важливі для економіки", - сказав Кириленко.

Він також підкреслив, що НУ-НС не голосуватиме за імперативний мандат, поки не буде передбачено процедуру його оскарження.

"Імперативний мандат - не найкраще рішення, тому що він дійсно стримує депутата, але наша фракція не проголосує за імперативний мандат, поки ми не передбачимо в законопроекті процедуру оскарження", - сказав Кириленко.

За його словами, без цього "депутат буде вважати, що його репресували, а не попросили за систематичне порушення фракційної дисципліни".

"Необхідне чітке обмеження терміну дії імперативного мандату. Коли стабілізуються всі демократичні процедури, ми зможемо говорити про політичну відповідальність депутатів, і непотрібно буде імперативного мандату", - сказав Кириленко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС одноголосно проголосує за програму Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути